Wednesday, 15 April 2009

YNWA!

this one just got in, straight away from Anfield. i'm so friggin' excitin'!

this is better than getting a 450D or a tammy 18-200!!! a Liverpool scarf bought at Anfield's LFC store. the coolest thing ever! thanks to Ryzy. i love you! hahaha!


however, i'm still wondering how to wear this scarf? is it like this?


or like this?

LIII...VERRRRR....POOOOOOOOL!!!!!

hahaha. eventhough we'd just got knocked out of the Champions League by Chelsea, (thanks to the referee for giving away ninety free kicks to the Blues and a penalty to us. it's fair enough. at least we scored 4 goals at Stamford Bridge.) I'm always proud of my team. We have the greatest team, with the greatest history and the best fans in the world!

and that is Pool's biggest fan right there in the middle. can you spot him? LOL
You'll Never Walk Alone!

Friday, 10 April 2009

aku pun mahu mencoba

aku pun cuba ber'blog'ging. (sekali sekala aku cerita la apa benda yg ku polah kat KCH tok, kelak org madah aku tok depan PC jak 24 jam.)

hari Rabu ya tek aku ditugaskan untuk menghantar Pak Anjang & Mak Anjang aku balit ke Sri Aman. Kesian la dgn Mak Anjang aku, baruk setahun lebih ku rasa nya hilang nya pun eyesight, baru-baru tok dapat gik berita nya kenak kanser tulang. So, bila bapak ku suruh drive antar nya balit Sri Aman, lom gik abis bapak ku padah aku dah jawab "BOLEH!"
Malam sebelum ya family Usu ku datang ngabas ke rumah bersama cucu nya, merangkap anak buah aku lah. hehe. Usu ku madah muka si Syifa tok kedak muka aku gik kecik, sik tauk la, aku rasa aku lebih kiut kot. muahaha!


gitok la rupa nya disuruh polah "muka jaik". mungkin sebab ya la aku rasa baby digelar baby sebab "muka jaik" pun kiut juak. haha.

nasib ada 4R glossy paper lebih, terus aku print gambar Syifa sigek berik ngan mak nya. tapi bukan gambar kat sitok la, ada gambar yang lebih kacak gik. kat blog tok aku engkah gambar yang sik kacak jak, yang kacak ya aku simpan. mun orang mok anok pun aku sik kisah sebab aku dah tauk sik kacak. wahahah!

so, the next day ya, dalam pukul 10.30 pagi aku ditemani Encik Apis, antar Pak & Mak Anjang aku ke Sri Aman. Sikda gilak gambar yang sempat di ambik, sebab aku sorang drive pergi balit, encik Apis tolong tido jak. hehe. on the way ya kmk orang singgah kejap di pekan Lachau, isik perut.

"ada burger boss?" "ada boss" "emmm..beef burger duak boss" "ok boss"
walaupun beef burger nya murah 30 sen dari di Miri, aku rasa agak mahal la sebab kurang berisi. hehe. tapi perut dah lapar kan, mane kisah tu semua.

kmk orang sampai Sri Aman dalam masa 3 jam, aku memandu dgn sangat berhati2 dan yang paling perlahan pernah aku drive long distance. Yang penting ku mok Anjang aku selesa tidur di belakang, dan sepanjang perjalanan ya nya nang nyenyak tido. Puas hati juak la aku. Aku sik stay lamak di Sri Aman, lebih kurang sejam aku ngan encik Apis berangkat balit ke KCH.

Tepat 2 jam kemudian kmk duak dah sampe di KCH lalu terus ke Taman Sahabat. Kononnya encik Apis nak ngambik gambar flora dan fauna.

tapi aku mestilah ambik gambar lain nak? apa barang flora fauna ya? haha


gambar camtok lah baruk cool. baruk berbaloi buang duit beli kamera. betol?


errr..ehem...hello? senyum kat sape tu?

ok lah gelap dah hari. balit gik eh!



haha. sikda la terus balit, sebenarnya aku ngan encik Apis gi makan kat Dagok bersama mereka-mereka yang di dalam gambar tek, lepas ya baruk lah balit. :D

Tuesday, 7 April 2009

PC Fair Booth Babes Hunting

there's a Pikom PC FAIR at Kch last Friday till Sunday (3rd - 5th of April). i think it's my first time to go to PC Fair in Kch. (or was it the second time?). so, armed with a camera and an empty wallet, i went there to buy a new gaming rig shoot photo of booth babes. yeah!


i know what u guys think, but it's not! okay?. i have no other intentions than to shoot the banner. it's just accidentally accidental lah.


people come, people go. more people come, less people go. hmmm....


this is the main entrance, no sign of booth babes yet. be patient yes. hehe


okay, i'm speechless. there's an ocean of people crowding inside filling every empty space like a flood. it's a human flood!


in the end, there's no photo of booth babes for me. all i can do was taking pics  from this angle. how to shoot booth babes?? hah? hah?? can't even walk properly, or even stop for a while, or to see how much the price of a thumbdrive!

Thursday, 2 April 2009

fake miniatures - 1st trial

alright...this time I try to do a proper tilt-shift photos. yesterday I went to the highest spot in Kuching to shoot a few pictures which I think could be turned into "real-life-fake-miniatures".



forgive me but I'm still learning to get the right composition for this type of picture and get the best miniature effects of it with photoshop. yes, these are done by photoshop, I don't think I'm gonna buy a tilt-shift lens, or a helicopter to get a nice arial view. hehe :)

p/s: there's a slight changes in this posting. click on the picture thumbnail to view more pictures. hehe. i'm trying my best to get this blog loads as fast as possible.